Sabrina Di Nitto


Kattestraat 16 1750 Sint-Martens-Lennik
0495/22.53.81 Klik om te bellen

Over Sabrina Di Nitto

"Verbreek vicieuze cirkels als ze je ongelukkig maken, leer uit wat je overkomt en vind evenwicht."

In een sessie werk ik naar inzicht toe in het heden, verleden en toekomst, maar ook in je eigen innerlijke wereld. Soms is inzicht al voldoende om verandering in gang te zetten in je leven. Maar soms kunnen hardnekkige denkpatronen of emoties je “goed voelen” bemoeilijken. Daarom werk ik via je onderbewuste; dan komt naar boven waar het schoentje juist knelt en zo integreert zich verandering op onderbewust niveau. Ik werk via gesprekstherapie, NLP, Voice Dialogue, dromen, symboolwerk, psycho-energetisch werk en visualisaties.

Mijn achtergrond:
Ik ben universitair geschoold. Daarnaast heb ik gedurende 8 jaar bijkomende opleidingen gestudeerd: Neuro-linguïstisch programmeren, Transpersoonlijke counseling, voice dialogue, psychodynamica en een specialisatie jaar Kindertherapie.

Praktisch:
Mijn praktijk bevindt zich in hartje Brussel, dichtbij het centraal station en de Grote markt. Je kan hier makkelijk parkeren rondom de kathedraal. Vanaf februari 2012 werk ik ook vanuit het heuvelachtige Pajottenland te St Martens Lennik.

Een sessie duurt 1h tot maximum 1.30h.
Als therapeut/ coach werk ik met volwassenen en kinderen.

Voor meer informatie, bel me gerust.

Sabrina Di Nitto
0495/22.53.81