Begeleiding en psychotherapie: met lichaam en hoofd


ledebaan 163 9300 Aalst
0483/032.013 Klik om te bellen

Over Begeleiding en psychotherapie: met lichaam en hoofd

Ik ben Katrien De Waele. Ik ben coach en therapeut en ik geef begeleiding en ondersteuning bij ADHD, Agressie,Stress, Trauma en HSP. 

Ik heb mijn ervaring grotendeels opgebouwd binnen de verslavingszorg. Binnen de verslavingszorg heb ik 14 jaar gewerkt met jongeren, volwassenen en gezinnen die onder heel moeilijke omstandigheden leefden. Daar heb ik gemerkt hoe veerkrachtig mensen zijn en wat voor een sterkte mensen naar boven kunnen halen om zichzelf vooruit te helpen. Graag help ik dan ook in mijn therapie om mensen opnieuw hun sterkes en veerkracht te laten weervinden wanneer het even moeilijk gaat.

6 Jaar geleden startte ik mijn eigen praktijk. Bij mij kan je terecht voor individuele therapie bij kwaadheid en agressie, stress, ADHD, HSP en trauma. Ook mensen met verslavingsproblemen zijn welkom.

Naast individuele therapie geef ik ook workshops: 'leren ontspannen'. Hier kan je in kleine groepen van 4 tot 5 personen proeven van verschillende ontspanningsmethodieken.

In de therapie ben ik een gids die jou helpt jouw specifieke pad te vinden. Samen gaan we op weg om jou te helpen bij je hulpvraag. Ben je geïnteresseerd? Bel me alvast op.

Foto's

Begeleiding en psychotherapie: met lichaam en hoofd in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame therapeuten

Vrouw

Onze locatie

Begeleiding en psychotherapie: met lichaam en hoofd


ledebaan 163 9300 Aalst
0483/032.013 Klik om te bellen