sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • ledebaan 163
    9300 Aalst
  • 0483/032.013

Begeleiding en psychotherapie: met lichaam en hoofd

Ik ben Katrien De Waele. Ik ben coach en therapeut en ik geef begeleiding en ondersteuning bij ADHD, Agressie,Stress, Trauma en HSP. 

Ik heb mijn ervaring grotendeels opgebouwd binnen de verslavingszorg. Binnen de verslavingszorg heb ik 14 jaar gewerkt met jongeren, volwassenen en gezinnen die onder heel moeilijke omstandigheden leefden. Daar heb ik gemerkt hoe veerkrachtig mensen zijn en wat voor een sterkte mensen naar boven kunnen halen om zichzelf vooruit te helpen. Graag help ik dan ook in mijn therapie om mensen opnieuw hun sterkes en veerkracht te laten weervinden wanneer het even moeilijk gaat.

6 Jaar geleden startte ik mijn eigen praktijk. Bij mij kan je terecht voor individuele therapie bij kwaadheid en agressie, stress, ADHD, HSP en trauma. Ook mensen met verslavingsproblemen zijn welkom.

Naast individuele therapie geef ik ook workshops: 'leren ontspannen'. Hier kan je in kleine groepen van 4 tot 5 personen proeven van verschillende ontspanningsmethodieken.

In de therapie ben ik een gids die jou helpt jouw specifieke pad te vinden. Samen gaan we op weg om jou te helpen bij je hulpvraag. Ben je geïnteresseerd? Bel me alvast op.


Foto's van Begeleiding en psychotherapie: met lichaam en hoofdBegeleiding en psychotherapie: met lichaam en hoofd in het kort

Behandeling aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Werkzame therapeuten

  • Vrouw